Prullenbak Black Friday Deals (2023)

Op vrijdag 24 november 2023 is het weer Black Friday. Een dag om mooie Black Friday aanbiedingen te scoren, ook voor prullenbakken en pedaalemmers. Veel bekende merken zoals Brabantia, Wesco, EKO en Simplehuman zullen hier aan mee doen. Het feest begint echter al een week eerder: vanaf vrijdag 18 november zullen verschillende webshops hun prullenbak Black Friday aanbiedingen bekend gaan maken.

Op zoek naar een nieuwe prullenbak of pedaalemmer tijdens Black Friday? Wij zetten de beste deals van onze partners op een rijtje voor je!

Binnenkort staan weer de nieuwe 2023 aanbiedingen online!

ALLE BLACK FRIDAY PRULLENBAKKEN BEKIJKEN

Bekijk de beste Black Friday Deals 2023

Elke dag updaten wij de prijzen die wij van onze partners doorkrijgen. Je kunt daarom het beste voor het totaal aanbod van prullenbakken in onze shop kijken.. Kijk je liever zelf naar de real-time prijzen? Klik dan op een van onze partners hieronder.

Bol.com

Vrij 17 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

Fonq

Vrij 17 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

Xenos

Ma 20 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

Blokker

Ma 20 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

Amazon

Vrij 17 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

Coolblue

Vrij 17 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

VT wonen

Vrij 17 t/m ma 27 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

de Bijenkorf

Vrij 17 t/m ma 18 nov

Naar deals

Alle Black Friday Deals

ALLE BLACK FRIDAY PRULLENBAKKEN BEKIJKEN
Blac Friday Brabantia prullenbak

Black Friday Deal uitgelicht

Een van de beste aanbiedingen van deze Black Friday is de Brabantia Bo Touch prullenbak! Deze handig afvalbak heeft een inhoud van 60 liter verdeeld over twee losse bakken, handig om afval te scheiden. De klep gaat via touch – met een zachte druk – open. De buitenkant is strak vormgegeven in mat zwart.

Speciale Black Friday aanbieding. Van € 215 voor € 179!

ACTIE BEKIJKEN

Onze favoriete aanbiedingen

ALLE BLACK FRIDAY PRULLENBAKKEN BEKIJKEN

Black Friday is een perfect moment om een nieuwe prullenbak of pedaalemmer te kopen. Op deze dag (en de daaromliggende dagen) zijn er namelijk heel veel scherpe aanbiedingen bij heel veel webshops. Vooral bij de duurdere merken zoals Brabantia, Wesco, Simplehuman en EKO prullenbakken loont het zich om te zoeken naar de perfecte Black Friday Deal!

Wij hebben de belangrijkste aanbieders van prullenbakken en pedaalemmers voor je op een rijtje gezet. Klik snel op ‘Naar deals’ en bekijk welke speciale prullenbakken deals er zijn. In de link onder de knop ‘Alle Black Friday Deals’ ga je naar de speciale partner pagina met het complete overzicht van alle aanbiedingen.

Brabantia Black Friday

Brabantia is in Nederland het meest populaire merk voor prullenbakken. Omdat hun afvalbakken van hoge kwaliteit zijn, hangt er ook een prijskaartje aan. Daarom is het tijdens Black Friday extra interessant om een Brabantia afvalemmer te kopen. Hieronder vind je een overzicht van de beste Brabantia Black Friday aanbiedingen:

Black Friday Brabantia
ALLE BRABABANTIA PRULLENBAKKEN BEKIJKEN

Als je een Brabantia Black Friday deal gaat kopen, dan is het handig om op een aantal dingen te dingen te letten.

  • Hoe groot is de prullenbak? Prullenbakken tot 30 liter zijn geschikt voor een huishoudens van ongeveer 2 mensen. Wonen jullie met vier mensen in een huis? Ga dan op zoek naar een afvalemmer van ongeveer 60 liter.
  • Wil je afval scheiden? Kies dan voor een Black Friday Brabantia prullenbak van 2 of meer emmers, zo kun je makkelijk en netjes op één plek je gescheiden afval bewaren.
  • Denk er over na wat je handig vindt: de afvalemmer openen met een pedaal, met je hand of toch liever met een sensor? Dat laatste is hygiënischer, maar vaak wel wat duurder.

Heb jij je perfecte afvalbak gevonden? Kijk dan via Afvalbakkenwinkel.nl of er ergens een Brabantia Black Friday aanbieding is en scoor fikse korting!

Wij streven er naar om een zo goed mogelijk aanbod te tonen. Omdat Black Friday aanbiedingen pas op het laatste moment bekend worden gemaakt en ook gedurende de actiedagen kunnen wisselen, is het voor ons lastig om het aanbod altijd up-to-date te houden. Daarom zijn we niet aansprakelijk voor prijs- of tekstfouten.

Op deze pagina wordt gebruik gemaakt van zogenaamde affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van onze linkjes, we hierover een kleine commissie krijgen. Op deze manier draag je bij aan het onderhoud van deze website.