Blomus pedaalemmer

Op zoek naar een Blomus pedaalemmer? Dit merk staat bekend voor hun mooie accessoires in huis. Een prullenbak mag hierbij dus niet ontbreken! De meeste zijn geschikt voor op de badkamer of wc, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook in de slaapkamer gebruikt worden.


Blomus Sono pedaalemmer

Het bekendste model is de Blomus Sono pedaalemmer van 5 liter. Deze is uper handig voor op de badkamer of op het toilet. Het model is strak vormgegeven, maar heeft wel mooie organische vormen. Het pedaal is in dezelfde kleur als de emmer uitgevoerd. Kies jouw favoriete kleur en vergelijk prijzen zodat jij nooit teveel betaalt voor jouw Blomus Sono pedaalemmer!

Blomus: functioneel met minimalistisch design

Blomus is een gerenommeerd Duits merk dat is opgericht in 1961. Het staat  bekend staat om zijn minimalistische design en functionele huishoudelijke artikelen. Met een sterke nadruk op eenvoud, esthetiek en gebruiksgemak. Blomus streeft ernaar om een tijdloze producten te ontwerpen die passen bij de verschillende interieurstijlen.

Blomus biedt een breed scala aan huishoudelijke artikelen die variëren van keukenaccessoires en badkamerartikelen tot kantoor- en woonaccessoires. De productlijnen omvatten onder andere wijnaccessoires, kandelaars, spiegels en natuurlijk ook prullenbakken.

Blomus prullenbak

Ook bij de Blomus prullenbakken zie je het eenvoudige minimalistiche design terug. Geen onnodige elementen, maar een strakke prullenbak voor op je badkamer of slaapkamer.

Alle Blomus prullenbakken bedien je eenvoudig met je voet, handig en hygiënisch. Daarnaast hebben de pedaalemmers een inhoud van  3 of 5 liter. Hierdoor zijn ze heel handig voor bijvoorbeeld op het toilet of in de badkamer. Maar je kunt ze natuurlijk ook in de slaapkamer of op je (thuis)werkplek plaatsen.

De Blomus afvalemmer is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Echter het zijn allemaal zachte tinten die passen bij de hedendaagse interieurstijlen.