Curver Prullenbakken

De Curver prullenbak staat bekend voor haar goede prijs/kwaliteit verhouding. Een goede afvalbak of pedaalemmer hoeft namelijk niet duur te zijn! ze bieden verschillende modellen aan zoals de Decobin, Roll bullet en Swing. Curver prullenbakken zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende modellen, ook in met inhouden en in verschillende kleuren. Alle Curver prullenbakken zijn trouwens gemaakt van kunststof, daarom kun je ze ook goed als afvalbak buiten gebruiken.

Curver decobin

De Curver Decobin is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Decobin Duo welke zoals de naam al aangeeft twee afvalemmers heeft.  De Decobin Slimbin is een smalle prullenbak, zodat deze bijvoorbeeld tussen aanrecht en koelkast past.

De Decobin heeft een RVS uitstraling maar is net zoals alle andere Curver prullenbakken gemaakt van kunststof. Om precies te zijn, van 80% gerecycled kunststof. Kunststof heeft als voordelen dat het makkelijk schoon te maken is en licht is waardoor je de prullenbak makkelijk kunt optillen en verplaatsen. De Curver Decobin is onder andere verkrijgbaar in 30 liter, 40 liter en 50 liter.

Curver prullenbak 50 liter

De meestvoorkomende inhoud van een Curver prullenbak is 50 liter. Dit is ook vaak de inhoud van een standaard afvalzak en is groot genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen.