Simplehuman prullenbak

De Simplehuman prullenbak kenmerkt zich door strak en functioneel design. Ze bieden een breed assortiment van o.a. pedaalemmers, prullenbakken met sensors en inbouw afvalemmers. Simplehuman is dan ook een van de grootste merken op het gebied van prullenbakken.


Simplehuman pedaalemmer

De Simplehuman pedaalemmer is super handig voor in de keuken. De meeste pedaalemmers werken met het standaard pedaal of met het klassieke pedaal. Het standaard pedaal is van RVS en over de gehele breedte van de pedaalemmer. Hierdoor ziet het super strak uit er merk je nauwelijks dat het pedaal aan de onderkant van je afvalemmer geïntegreerd is. Het klassieke pedaal is duidelijker aanwezig in het ontwerp en steekt uitnodigend naar voren zodat je hier makkelijk bij kunt met je voet. Simple human pedalen staan garant voor 150.000 stappen. Dat betekent dat over een periode van 20 jaar, je elke dag 20x de pedaalemmer kunt openen. Bovendien hebben de meestel Simplehuman pedaalemmers een geruisloze sluiting!

RVS

Als je op zoek bent naar een RVS prullenbak dan kom je al snel uit bij Simplehuman! Roestvrijstaal is het materiaal dat ze het meeste gebruiken en staat voor kwaliteit een eenvoud. De RVS prullenbakken van Simplehuman zijn vingervlekkenvrij zodat ze ook bij intensief gebruik mooi blijven uitzien! Maar ook de Simplehuman prullenbak zwart wint aan terrein en wordt steeds vaker gezien in huis!

Sensor

Wil je meer luxe? Overweeg dan de Simplehuman sensor prullenbakken. Deze prullenbakken kun je bedienen door je hand voor de sensor te houden waarna deze automatisch opent. En nu nog gaver; er zijn ook prullenbakken die via voice-control dus met je stem werken!

Simplehuman voor op kantoor

Ook heeft Simplehuman prullenbakken voor op kantoor of eventueel op de slaapkamer. Dit is de Bullet Open Top can, een afvalemmer die aan de bovenkant open is waardoor je makkelijk afval weggooit. Het nadeel is echter dat je het afval ook sneller ruikt. Daarom is deze afvalemmer ideaal voor op kantoor waar deze dagelijks geleegd wordt. Ook kun je bij deze Simplehuman vuilnisbak weer vertrouwen op het strakke design!