Tork prullenbak

De Tork prullenbak zie je o.a. veel terug in de toiletruimtes van de horeca en op kantoren. Het strakke design zorgt niet alleen voor een mooi vormgegeven prullenbak, het is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Dit is belangrijk om de hygiëne in commerciële ruimtes te waarborgen.

Je hebt de Tork prullenbak mini van 5 liter en de grotere afvalbakken van 50 liter. Beide zijn verkrijgbaar in zowel zwart als wit en kunnen aan de wand gemaakt worden om diefstal te voorkomen.


Meer over de Tork prullenbak

Tork is een gerenommeerd merk in de wereld van hygiëne- en sanitaire producten. Een van hun meest opvallende producten is de Tork prullenbak. Het ontwerp van de Tork afvalbak is zowel modern als functioneel. Deze prullenbakken zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik in drukke omgevingen zoals kantoren, restaurants en openbare ruimtes.

Verschillende maten

Er zijn verschillende maten Tork prullenbakken beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een kleine prullenbak voor een privékantoor nodig hebt of een grotere voor in de horeca of een openbare ruimte, er is altijd wel een passende Tork afvalbak.

Oog op duurzaamheid

Tork heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Veel van hun afvalbakken zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Bovendien zijn ze ontworpen om een lange levensduur te hebben, wat resulteert in minder afval op de lange termijn.

Installatie en Onderhoud

Het installeren van een Tork prullenbak is eenvoudig en vereist minimale gereedschappen. Wat onderhoud betreft, zijn ze ontworpen voor eenvoudige reiniging, waardoor ze hygiënisch blijven.