Prullenbak wit

Een witte prullenbak is tijdloos en is dan ook perfect voor ieder huishouden. Wij zetten meer dan 200x de prullenbak wit voor je op een rij. Gebruik de filters om tot de beste prullenbak voor jou te komen. Zo kun je filteren op inhoud, een of meerdere emmers om afval te scheiden en de manier van openen. Een witte pedaalemmer is bijvoorbeeld handig als je liever je handen vrij houdt bij het openen van de afvalemmer, maar je kunt ook kiezen voor een automatische sensor. Een witte prullenbak 60 liter is geschikt voor een huishouden van vier of meer personen. Woon je alleen of met z’n tweetjes? Dan is 30 liter meestal voldoende!

Daarnaast kun je bij veel witte pedaalemmers of prullenbakken ook de prijzen vergelijken van de verschillende aanbieders.

149,00
Sale!
116,99
Sale!
84,70
Sale!
104,00
Sale!
89,99
14,99
Sale!
Sale!

Aanrecht afvalbakje (of tafel)

Brabantia MindSet Afvalbakje – Wit

16,95

Witte pedaalemmer

Ook de witte pedaalemmer is populair. Het grote voordeel is dat je deze kunt openen met je voet waardoor je je handen vrij houdt om het afval vast te houden en weg te gooien. Een witte pedaalemmer van 30 liter is geschikt voor een een- of tweepersoonshuishouden. Wonen jullie met vier of meer mensen in een huis? Kijk dan eens naar een witte prullenbak van 60 liter.