Prullenbak wit

Een witte prullenbak is tijdloos en is dan ook perfect voor ieder huishouden. Wij zetten meer dan 200x de prullenbak wit voor je op een rij. Gebruik de filters om tot de beste optie voor jou te komen. Zo kun je filteren op inhoud, een of meerdere emmers om afval te scheiden en de manier van openen. Een witte pedaalemmer is bijvoorbeeld handig als je liever je handen vrij houdt bij het openen van de afvalemmer, maar je kunt ook kiezen voor een automatische sensor. Een witte prullenbak 60 liter is geschikt voor een huishouden van vier of meer personen. Woon je alleen of met z’n tweetjes? Dan is 30 liter meestal voldoende!

Sale!

Witte pedaalemmer

Ook de witte pedaalemmer is populair. Het grote voordeel is dat je deze kunt openen met je voet waardoor je je handen vrij houdt om het afval vast te houden en weg te gooien. Een witte pedaalemmer van 30 liter is geschikt voor een een- of tweepersoonshuishouden. Wonen jullie met vier of meer mensen in een huis? Kijk dan eens naar een witte prullenbak 60 liter.

Waar op letten bij de aankoop?

Waar moet je op letten als je een witte prullenbak gaat kopen?

  • In het keukenkastje: Wil je een witte inbouw prullenbak of liever vrijstaand?
  • Afval scheiden: Een van de belangrijkste vragen is of je afval gaat scheiden. In dat geval kun je het beste voor een witte vuilnisbak met twee of meerdere emmers kiezen.
  • Inhoud: Daarna is het de keuze aan de inhoud. Voor een een of twee persoonshuishouden is een witte prullenbak 30 liter voldoende. Heb je een groter huishouden? Kies dan voor 50 of 60 liter.
  • Bediening: Ook het openen van de prullenbak wit is van belang. Kies voor een pedaalemmer als je je handen wilt vrijhouden. Liever gemak en hygiene? Kies dan voor een sensor prullenbak.
  • Vorm: liever een ronde witte prullenbak of een smalle voor in dat ene hoekje?