Plastic prullenbak

Ben je op zoek naar een plastic prullenbak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk allerlei soorten kunststof prullenbakken op onze website. Van inbouw prullenbakken tot prullenbakken met een sensor, we hebben het allemaal. Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog!


Voordelen plastic prullenbakken

De plastic prullenbak heeft diverse voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij!

  • Goedkoper: een plastic pedaalemmer is vaak goedkoper dan eentje van bijvoorbeeld RVS. Handig als je budget niet zo groot is of als deze bijvoorbeeld als tweede prullenbak gebruikt gaat worden.
  • Roest niet: sommige prullenbak krijgen na verloop van tijd last van kleine roestplekjes. Dit kans zelfs bij roestvrijstaal gebeuren! Een plastic pedaalemmer heeft hier echter geen last van!
  • Ook voor buiten: doordat een plastic prullenbak niet roest, kun je deze ook makkelijk buiten gebruiken of op andere plekken waar hij nat kan worden.
  • Lichter: kunststof is lichter dan metaal. Hierdoor kun je een kunststof prullenbak makkelijk verplaatsen en ook de zak verwisselen is hierdoor vaak makkelijker.
  • Makkelijk schoon te maken: een keer in de zoveel tijd wil je je afvalemmer helemaal schoonmaken. Met een kunststof prullenbak is dit super makkelijk! Dit kan bijvoorbeeld met een sopje of met de hogedrukreiniger.