RVS prullenbak

Heb je een nieuwe RVS prullenbak nodig? Wij hebben meer dan 600 verschillende soorten! We hebben zowel kleine prullenbakken voor bijvoorbeeld in de badkamer als grote RVS prullenbakken voor in de keuken of zelfs voor de horeca. Dus van kleine 3 en 5 liter tot 30 en 40 liter en zelfs tot 60 liter! Je kunt ze snel en eenvoudig bestellen via een van onze partners.

Sale!
159,00 126,02
Sale!
99,00 79,99
Sale!
109,00 87,65
156,00

RVS pedaalemmers

RVS staat voor Roest Vrij Staal. Je snapt het al, dit metaal roest dus niet. Hierdoor is het uitermate geschikt om pedaalemmers van te maken. Naast het feit dat dit materiaal dus functioneel heel fijn is, is het ook nog eens mooi voor het oog. RVS prullenbakken hebben vaak namelijk een mooi, strak design. Hierdoor staan ze niet alleen vaak mooi in een modern interieur, ze kunnen juist ook mooi staan in een ander interieurtype door hun strakke, eenvoudige design.

De meeste RVS prullenbakken zijn zilver. Maar ze kunnen ook in andere kleuren voorkomen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn voor vingervlekken. Veel behuizingen hebben een Fingerproof Coating waardoor je geen vingerafdrukken ziet.