Brabantia Flatback pedaalemmer

De Brabantia Flatback pedaalemmer herken je meteen aan de ‘platte’ achterkant. Hierdoor is deze pedaalemmer super makkelijk tegen de keukenmuur aan te zetten waardoor je ruimte bespaart ten opzichte van een ronde pedaalemmer. De Brabantia Flatback is verkrijgbaar in zowel een 30 liter als een 40 liter uitvoering. Daarnaast kun je deze pedaalemmer in vele verschillende kleuren kopen. Wil je liever een ronde pedaalemmer? Bekijk dan eens de Brabantia NewIcon.


Uitneembare binnenemmer

Net zoals de andere modellen van Brabantia heeft ook de Flatback een uitneembare binnenemmer. Superhandig voor het verwisselen van de afvalzakken. Bovendien kun je deze kunststof binnenemmer makkelijk reinigen mocht dit nodig zijn.

Extra comfort

De Brabantia Flatback beschikt over een lus aan de achterzijde waardoor je de pedaalemmer makkelijk kunt optillen en verplaatsen. Bovendien is de bodem voorzien van een rubberen ring zodat je geen krassen op de vloer krijgt. En moet je de afvalzak vervangen, dan kun je de binnenemmer handig omhoog zetten zodat het nog makkelijker gaat!