Brabantia Touch Bin

De Brabantia Touch Bin is een van de meest bekende en geliefde prullenbakken series van Brabantia. Geen wonder, de Touch Bin staat garant voor strak design dat past in elk interieur. Bovendien kun je het deksel van de Brabantia Touch Bin makkelijk openen en sluiten door een het licht aan te raken. Wel zo makkelijk en hygiënisch. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Touch Bin; zowel de 30 liter als de 60 liter worden het meest verkocht. De Touch Bin zwart is een geliefde uitvoering, alsmede de verschillende zilveren RVS uitvoeringen.

Ben je op zoek naar de Brabantia Bo? Kijk dan hier voor de Brabantia Bo Touch bin.


Brabantia Touch Bin 30 liter

De Brabantia Touch Bin 30 liter is uiterate geschikt voor een huishouden met een of twee personen. Door afval te scheiden, heb je minde restafval en als je dqan kiest voor een Brabantia Touch Bin 30 liter heb je een prullenbak die groot genoeg is om ongeveer 1x per week te legen. Omdat er een geurdempende deksel is, zit je bovendien in de tussentijd niet met vieze geurtjes.

Verschillende Brabantia Touch Bin modellen

Naast de verschillende kleuren - zijn er ook verschillende maten verkrijgbaar.  De kleine variant van 3 liter is handig voor op de badkamer of het toilet. De Touch Bin 30 liter is ideaal voor een huishouden van één of twee personen. En de Touch Bin 60 liter is geschikt voor een huishouden van vier personen of meer. Daarnaast zijn er nog een aantal tussenmaten verkrijgbaar.

Standaard voor alle modellen

Elke Brabantia Touch bin heeft een afneembaar deksel waardoor het verwisselen van de vuilniszak en het schoonmaken van de afvalemmer, in een handomdraai doet omdat je overal makkelijk van bovenaf bij kunt.
  • Deksel opent met slechts lichte druk
  • Geruisloze sluiting
  • Geurafsluiting

Touch Bin New

De New variant kenmerkt zich doordat deze nog strakker is afgewerkt. Het is als het ware een gladde koker zonder uitstulpingen. Niet alleen mooi in een moderne badkamer of keuken, het kan ook heel subtiel staan bij andere stijlen.

Brabantia Touch Bin Recycle

De Brabantia Touch Bin Recycle heeft twee afzonderlijke binnenemmers. Hierdoor kun je makkelijk je afval scheiden.