Brabantia Touch Bin

Een van de populairste push prullenbakken in de Brabantia Touch Bin. Binnen de Touch Bin reeks zijn er verschillende varianten, maar je herkent ze allemaal aan het soepel en geruisloos openend en sluitend deksel. Slechts een lichte druk is genoeg, wat makkelijk is, ook als je je handen vol afval hebt.

De deksel is afneembaar waardoor het verwisselen van de vuilniszak en het schoonmaken van de afvalemmer, in een handomdraai doet omdat je overal makkelijk van bovenaf bij kunt.

Naast de verschillende uitvoeringen – en natuurlijk kleuren – zijn er ook verschillende maten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit 3, 10, 25, 30, 40, 45 of zelfs 60 liter.

Standaard voor alle modellen

  • Deksel opent met slechts licht druke
  • Geruisloze sluiting
  • Geurafsluiting
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Touch Bin New

De New variant kenmerkt zich doordat deze nog strakker is afgewerkt. Het is als het ware een gladde koker zonder uitstulpingen. Niet alleen mooi in een moderne badkamer of keuken, het kan ook heel subtiel staan bij andere stijlen.

Touch Bin Recycle

De Brabantia Touch Bin Recycle heeft twee afzonderlijke binnenemmers. Hierdoor kun je makkelijk je afval scheiden.

Bo Touch Bin

Het nieuwste model is de Brabantia Bo Touch Bin. Je kunt kiezen uit een variant met of zonder pootjes. Die pootjes zien trouwens niet alleen heel leuk uit, maar zijn ook praktisch omdat je hierdoor makkelijk onder je prullenbak schoon kunt maken. Met de Bo Touch heb je de keuze uit twee of drie afvalemmers zodat je je afval makkelijk kunt scheiden. Door de rechthoekige vorm past deze afvalemmer makkelijk tegen de muur en neemt dus minder plek in jouw keuken in.
  • Met of zonder pootjes
  • 1, 2 of 3 binnenemmers
  • Rechthoekig om makkelijk tegen de wand te plaatsen
  • Hi voor hoge modellen of kies een breder model