Brabantia Touch Bin

De Brabantia Touch Bin is een van de meest bekende en geliefde prullenbakken series van Brabantia. Geen wonder, de Touch Bin staat garant voor strak design dat past in elk interieur. Bovendien kun je het deksel van de Brabantia Touch Bin makkelijk openen en sluiten door een lichtste aanraking. Wel zo makkelijk en hygiënisch. Er zijn verschillende uitvoeringen; zowel de 30 liter als de 60 liter worden het meest verkocht. De Touch Bin zwart (Matt Black) is een geliefde uitvoering, alsmede de verschillende zilveren RVS uitvoeringen.

Klik hier als je op zoek bent naar de Brabantia Bo Touch bin.

Sale!

Wat zijn de voordelen van de Brabantia Touch Bin?

Wij zijn fan van de Brabantia Touch Bin prullenbak omdat deze namelijk een aantal voordelen heeft;
 • Makkelijk te openen: druk licht op de bovenkant en het deksel opent of sluit geruisloos.
 • Grote opening: makkelijk afval weggooien door de grote opening.
 • Afneembare deksel: hierdoor wordt het verwisselen van de Brabantia Perfectfit afvalzakken heel makkelijk. Daarnaast valt het deksel oevr de rand waardoor de vuilniszakken praktisch onzichtbaar zijn.
 • Geurafsluiting: het derde voordeel van deze deksel is dat hij vieze geurtjes binnenhoudt zodat je er in je huis geen last van hebt.
 • Strak design: een prullenbak hoeft niet lelijk te zijn, dat bewijst dit model.
 • Rubberen rand: aan de onderkant zit een rubberen ring zodat je je vloer niet beschadigd.
 • Handige handgrepen: aan beide zijkanten zit een stevige draaggreep zodat je deze Touch Bin makkelijk kunt verplaatsen.
 • Vele maten: dit model is beschikbaar in vele maten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een de Touch bin 60 liter in de keuken en kies je voor een kleine uitvoering voor op de badkamer.
 • En kleuren: ook is de afvalbak verkrijgbaar in diverse strakke kleuren, op die manier vind je de perfecte Touch bin Brabantia voor in jouw interieur.

Nadelen

Ook moeten we eerlijk zijn over die wij bij deze prullenbak hebben ontdekt:
 • Geen uitneembare binnenemmer: de afvalemmers beschikken niet over een uitneembare binnenemmer. Sommige mensen vinden dit minder hygiënisch.
 • De prijs: de Touch Bin valt in het duurdere segment.

Verschillende Brabantia Touch Bin maten

Naast de verschillende kleuren - zijn er ook verschillende maten verkrijgbaar.  De kleine variant van 3 liter is handig voor op de badkamer of het toilet. De Touch Bin 30 liter is ideaal voor een huishouden van één of twee personen. En de Touch Bin 60 liter is geschikt voor een huishouden van vier personen of meer. Daarnaast zijn er nog een aantal tussenmaten verkrijgbaar. Afhankelijk van de maat kun je kiezen voor de best passende Brabantia Perfectfit afvalzakken.

Brabantia Touch Bin 30 liter

De Brabantia Touch Bin 30 liter is uitermate geschikt voor een huishouden met een of twee personen. In de meeste huishoudens wordt oud papier en plastic gescheiden. Als je dan kiest voor de Brabantia prullenbak Touch Bin 30 liter heb je een prullenbak die groot genoeg is om het afval van ongeveer één week te verzamelen. Omdat er een geurdempende deksel is, zit je bovendien in de tussentijd niet met vieze geurtjes.

Touch Bin New

De Touch Bin New kenmerkt zich doordat deze nog strakker is afgewerkt. Waar het deksel eerst nog breder was dan de emmer, is het nu even breed. Het is als het ware een gladde koker zonder uitstulpingen. Zo krijg je een nog strakkere prullenbak in jouw keuken!

Brabantia Touch Bin Recycle

De Brabantia Touch Bin Recycle heeft twee afzonderlijke binnenemmers. Hierdoor kun je makkelijk je afval scheiden.

Aanbieding

Via Afvalbakkenwinkel.nl kun je gemakkelijk prijzen en aanbiedingen bij de verschillende aanbieders vergelijken. Op die manier vind je altijd de beste Brabantia Touch Bin aanbieding en betaal je niet teveel voor jouw nieuwe prullenbak!

Hoe lang garantie op de Brabantia Touch Bin?

De Brabantia Touch Bin heeft een garantie van 10 jaar. Brabantia staat voor kwaliteit en wil dat ook bevestigen met deze lange garantieperiode.