Homra Sparq

De Homra Sparq is een trio prullenbak die ideaal is voor afvalscheiding. Er zijn drie losse emmers van elk 18 liter waardoor je in totaal een capaciteit hebt van 54 liter. De Homra Sparq is strak vormgegeven en gemaakt van roestvrij staal, zodat je er lang plezier van hebt. Deze afvalscheidingsprullenbak is verkrijgbaar in vier neutrale kleuren zodat deze in elke keuken past. Kies de kleur van jouw voorkeur en vergelijk de verschillende prijzen bij de verschillende aanbieders zodat jij de goedkoopste versie vindt!


De voordelen van de Homra Sparq

Als je kiest voor een Homra Sparq, dan kies je voor een prullenbak met verschillende voordelen. Wij zetten de belangrijkste eigenschappen voor je op een rij:
  • Totale inhoud van 54 liter: goed voor een huishouden van 3 tot 4 personen
  • 3 losse emmers voor makkelijk afval scheiden
  • Deze kunststof emmers zijn ook uitneembaar: makkelijk als je de zak gaat verwisselen of om schoon te maken.
  • De Sparq pedaalemmer open je makkelijk met je voet
  • De Homra Sparq heeft 3 losse deksels. Handig om vieze geurtjes tegen te gaan.
  • Behuizing is vingerafdruk vrij en vuilafstotend met een antislip ondergrond

Drie losse deksels

Een groot voordeel van de Homra Sparq is dat er drie losse deksels zijn. Als je afval wilt weggooien open je het juiste compartiment met je voet. Daarna gooi je het afval makkelijk en snel weg. De 2 andere compartimenten blijven gesloten dus je opent alleen het compartiment dat je nodig hebt! Hierdoor verminder je eventuele vieze geurtjes.

Ook losse binnenemmers

In de compartimenten zitten drie losse emmers. Aan elke binnenemmer zit een handvat waardoor je deze makkelijk uit de bak tilt. Hierdoor is het erg makkelijk om de prullenbak te legen.

Vingerafdrukvrije en vuilafstotende behuizing

De hoogwaardige Homra Sparq prullenbak is gemaakt van geborsteld RVS ( zwart gecoat). Dat geeft een luxe uitstraling en het zorgt er ook voor dat hij vingerafdrukbestendig en vuilafstotend is. De deksels zijn vervaardigd uit hoogwaardig ABS kunststof. Door deze materiaalkeuze is hij van hoge kwaliteit en gaat hij lang mee.

Met antislip ondergrond & hendel

Aan de onderzijde van de prullenbak zit een antislip laag. Dit voorkomt beschadiging aan de vloer en zorgt ervoor dat de prullenbak goed op zijn plaats blijft staan.