Prullenbak 3 vakken

Ben jij op zoek naar een prullenbak 3 vakken? Deze zijn super handig om je afval goed te kunnen scheiden. Bovendien heb je geen rompslomp in je keuken met losse emmers. De trio prullenbak heeft ruimte voor restafval en twee andere soorten afval, bijvoorbeeld plastic en oud papier. Of je kunt glas of gft-afval in de afvalscheider verzamelen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, maar kies vooral eerst of je een pedaalemmer met drie vakken wilt of toch liever met een sensor bediening of een trio afvalbak voor in je keukenkastje!

Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Afvalbakken met 3 vakken

Op het moment hebben wij meer dan 100 verschillende afvalbakken met drie emmers in ons assortiment. De prullenbakken van Homra, Joseph Joseph en Tower zijn hierbij de bekendste merken. Zij hebben alle drie trio afvalbakken met drie emmers die op elkaar gestapeld zijn. De bovenste afvalbak opent zich vanzelf met behulp van een sensor, de andere twee afvalbakken kun je met de hand openen. Doordat de emmers op elkaar gestapeld zijn, nemen dit soort prullenbak 3 vakken toch niet veel ruimte in je keuken in. Bovendien is de afvalscheider mooi ontworpen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus mogen ze ook echt wel gezien worden!

Trio prullenbak

De Trio pedaalemmer is misschien wel de meest voorkomt versie van een prullenbak met drie vakken. Deze Trio prullenbak bedien je makkelijk met je voeten, zodat je je handen vrij hebt voor afval. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe je de emmers gaat gebruiken om afval te scheiden. De meest voorkomende optie is om de grootste te emmer te gebruiken voor restafval en de andere twee voor papier en plastic. Een veel verkochte Trio pedaalemmer is de Homra Sparq en ook Wesco heeft een mooie variant in haar assortiment met de Multi Collector 3.

Inbouw prullenbak 3 vakken

Ook voor in je keukenkastje kan het super handig zijn als je kiest voor een afvalbak met 3 vakken om afval te scheiden. Kies bij de filters voor Ruimte – Keukenkast en vind de perfecte inbouw prullenbak 3 vakken voor bij jou thuis!