Prullenbak 3 vakken

Ben jij op zoek naar een prullenbak met 3 vakken? Deze zijn super handig om je afval goed te kunnen scheiden. Bovendien heb je geen rompslomp in je keuken met losse emmers. Deze afvalbak is vrij groot en hebben ruimte voor restafval en twee andere soorten afval, bijvoorbeeld plastic en oud papier. Of je kunt er je glas of gft-afval in verzamelen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, maar kies vooral eerst of je een pedaalemmer met drie vakken wilt, sensor of inbouw!


Afvalbakken met 3 vakken

Op het moment hebben wij meer dan 50 verschillende afvalbakken met drie emmers in ons assortiment. De prullenbakken van Homra, Jopseph Joseph en Tower zijn hierbij de bekendste merken. Zij hebben alle drie trio afvalbakken met drie emmers die op elkaar gestapeld zijn. De bovenste afvalbak opent zich vanzelf met behulp van een sensor, de andere twee afvalbakken kun je met de hand openen. Doordat de emmers op elkaar gestapeld zijn, nemen deze trio afvalbakken toch niet veel ruimte in je keuken in. Bovendien zijn ze mooi ontworpen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus mogen ze ook echt wel gezien worden!

Trio pedaalemmer

De Trio pedaalemmer is misschien wel de meest voorkomt versie van een prullenbak met drie vakken. Deze Trio pedaalemmer bedien je makkelijk met je voeten, zodat je je handen vrij hebt voor afval. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe je de emmers gaat gebruiken om afval te scheiden. De meest voorkomende optie is om de grootste te emmer te gebruiken voor restafval en de andere twee voor papier en plastic. Een veel verkochte Trio pedaalemmer is de Homra Sparq en ook Wesco heeft een mooie variant in haar assortiment met de Multi Collector 3.