Gouden prullenbak

Gouden prullenbak nodig? Neem dan snel een kijkje. Wij hebben een groot aanbod voor je verzameld! Niet alleen zijn er verschillende modellen en opties, ook zijn er verschillende tinten te krijgen. Van glanzend goud tot mat goud en van rosé goud tot metallic. Door te kiezen voor een prullenbak goud, kies je voor een echte eye catcher in de badkamer of in de keuken. Door de luxe uitstraling en het strakke design mag jouw goude prullenbak namelijk gerust gezien worden!

Sale!

Welke maat?

Als je op zoek bent naar een klein afvalemmertje voor op de badkamer of het toilet, kies dan voor 3 of 5 liter. Iets groter, bijvoorbeeld 10 of 12 liter, is ideaal voor in de slaapkamer of thuiswerkplek. Voor in de keuken kun je het beste kiezen voor 30 liter voor 1 of 2 personen of een prullenbak goud 60 liter voor als je met 3 of meer mensen bent!

Prullenbak rosé goud

Een prullenbak in de kleur rosé goud is perfect als je op zoek bent naar een unieke prullenbak. Het is eigentijds en past goed bij verschillende kleuren meubels en vloeren. Vooral bij de strakke pedaalemmer is erg populair.

Brabantia prullenbak goud

Ook het welbekende merk Brabantia mag natuurlijk niet ontbreken op het gebied van gouden prullenbakken! De Brabantia prullenbak goud is er in twee uitvoeringen:  metallic gold en champagne. Deze laatste wordt niet meer geproduceerd en is nog maar weinig verkrijgbaar. Bekijk snel jouw favoriete gouden Brabantia prullenbak en vergelijk vervolgens prijzen zodat je niet teveel betaalt!