Prullenbak goud

Gouden prullenbak nodig? Neem dan snel een kijkje. Wij hebben meerdere soorten goude prullenbakken op onze website. Niet alleen zijn er verschillende modellen en opties, ook zijn er verschillende tinten te krijgen. Van glanzend goud tot mat goud en van rosé goud tot metallic. Door te kiezen voor een prullenbak goud, kies je voor een echte eye catcher in de badkamer of in de keuken. Door de luxe uitstraling en het strakke design mag jouw goude prullenbak namelijk gerust gezien worden!


Prullenbak rosé goud

Een prullenbak in de kleur rosé goud is perfect als je op zoek bent naar een unieke prullenbak. Het is eigentijds en past goed bij verschillende kleuren meubels en vloeren. Vooral bij de strakke pedaalemmer is erg populair.

Brabantia prullenbak goud

Ook het welbekende merk Brabantia mag natuurlijk niet ontbreken op het gebied van gouden prullenbakken! De Brabantia prullenbak goud is er in twee uitvoeringen: champagne en mineral golden beach. Deze laatste wordt niet meer geproduceerd en is nog maar weinig verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een prullenbak goud dan kom je dus uit bij de Champagne kleur welke in meerdere populaire uitvoeringen verkrijgbaar is. Bekijk snel jouw favoriete uitvoering en vergelijk vervolgens prijzen zodat je niet teveel betaalt!