Prullenbak zwart

Op zoek naar een zwarte prullenbak? Wij hebben een groot assortiment van verschillende merken en partners! Of je nu op zoek bent naar een strakke prullenbak zwart voor in de keuken of een praktisch kleine zwarte prullenbak voor in de badkamer, je vind het via Afvalbakkenwinkel.nl. De meest voorkomende zwarte prullenbakken voor in de keuken hebben een inhoud van 30 liter voor een klein huishouden en tot 60 liter voor een groot huishouden.

Sale!
124,99
Sale!
Sale!
169,00
Sale!
101,00
Sale!
135,00
Sale!
219,95

Zwarte pedaalemmer

De zwarte pedaalemmer is misschien wel een van de meest voorkomende pedaalemmers in de keuken. Het voordeel van een zwarte pedaalemmer is natuurlijk dat deze neutraal in elk interieur past. Daarnaast open je deze pedaalemmer zwart makkelijk met je voet waardoor je je handen beschikbaar hebt voor het afval, wat ook heel hygiënisch is. Selecteer bij categorie ‘Pedaalemmer’ of bij bediening ‘Voetpedaal’ om alle zwarte pedaalemmers te zien!

Mat zwarte prullenbak

Ook de mat zwarte prullenbak ontbreekt natuurlijk niet in ons assortiment! Mat zwart is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het geeft een chique uitstraling maar is ook stoer. Bovendien is het een neutrale kleur waardoor de afvalbak goed in elk interieur past. Een aantal matzwarte pedaalemmers en sensor prullenbakken hebben een fingerproof coating waardoor je geen vingervlekken op de mat zwarte prullenbak ziet!

Brabantia prullenbak zwart

Brabantia is waarschijnlijk Nederlands meest bekende en meest gekochte prullenbakken merk. Dus ook hier mag een mooie zwarte prullenbak niet bij ontbreken. De Brabantia prullenbak zwart is te koop in verschillende modellen, daarnaast zijn er op dit moment ook de matt black uitvoeringen. Zo is er de Touch Bin, de Bo met of zonder pootjes en natuurlijk ook de echte stijlicoon Newicon.