EKO prullenbak

De EKO prullenbak onderscheidt zich van zijn concurrenten voornamelijk door het hoge level van design. Mooie strakke afvalbakken die geen onnodige tierlantijntjes hebben. Ze hebben zowel de kleine pedaalemmer van 5 liter voor in de badkamer tot de grote vuilnisbak van 60 liter voor in de keuken van een groter huishouden. Op Afvalbakkenwinkel.nl tonen wij meer dan 250 EKO prullenbakken en EKO vuilniszakken en kun je prijzen vergelijken bij de verschillende aanbieders!

Bekijk hier de Eko Ecocasa modellen.

Sale!

EKO pedaalemmer

De meeste EKO afvalbakken zijn pedaalemmers. Echter bieden ze ook een mooi assortiment sensor vuilnisbakken die uitgevoerd zijn in RVS. Deze zijn verkrijgbaar in de breedte maar ook langwerpig, zodat ze misschien net in op dat ene plekje in je keuken passen. Doordat je de pedaalemmer bedient met je voet, heb je je handen vrij om het afval weg te gooien. Bovendien is dit een hele hygiënische manier om de afvalemmer te openen.

EKO recycling

De EKO recycling heeft twee of drie losse emmers waardoor je makkelijker je afval kunt scheiden. Met de Eko prullenbak duo heb je twee bakken waarbij je de extra bak bijvoorbeeld kunt gebruiken voor plastic of oud papier. Deze serie is er in verschillende vormen en kleuren. De RVS prullenbakken van EKO worden uitgevoerd met een speciale coating waardoor je geen vingervlekken op de bak krijgt.