Brabantia newIcon

De Brabantia newIcon pedaalemmer staat net zoals de andere producten van Brabantia voor oerhollandse kwaliteit gecombineerd met design. Design is in de newIcon prullenbak terug te vinden door de eenvoud en de zachte vormen. Deze Newicon Brabantia afvalemmer straalt luxe uit en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De Brabantia newIcon prullenbak is verkrijgbaar in vijf verschillende maten en vele kleuren!


Brabantia newIcon specificaties

  • Verkrijgbaar in 3, 5, 12, 20 of 30 liter
  • Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren
  • Uitneembare binnenemmer van kunststof
  • Buitenkant gemaakt van duurzaam metaal
  • Soft-close klep die ook de geur afsluit
  • Anti-slip onderkant en anti-kantel mechanisme
Deze newIcon Brabantia is strak gevormd en heeft geen onnodige tierelantijntjes. De prullenbak open je eenvoudig met je voet via het pedaal en daarna volgt er een geruisloze sluiting door middel van de soft-close klep. Deze klep sluit ook de afvalemmer geheel af waardoor vieze geurtjes geen kans krijgen om te ontsnappen. De Brabantia newIcon is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er de 3 liter en 5 liter uitvoering die zeer geschikt is voor op de badkamer of op het toilet. De iets grotere uitvoering heeft 12 liter, deze kun je plaatsen op je slaapkamer, kantoor of in de keuken van een klein huishouden. De 20 liter en 30 liter new Icons zijn geschikt voor in de keuken voor respectievelijk een klein en medium huishouden.

Brabantia: milieubewust, kwaliteit en garantie

Brabantia gaat bewust met het milieu om. Zo is de Brabantia newIcon gemaakt van 40% gerecycled materiaal. Bovendien steun je als je deze pedaalemmer koopt ook The Ocean Cleanup, een initiatief dat het zwerf plastic in de oceaan bestrijd. Brabantia staat voor ook kwaliteit. En omdat ze zo zeker zijn van hun zaak, heeft elke Brabantia newIcon 10 jaar garantie.