Brabantia Prullenbak

Brabantia prullenbakken zijn misschien wel de bekendste afvalemmers in Nederlandse huishoudens. Dit oer-Hollands merk bestaat namelijk al meer dan 100 jaar. De afvalemmers staan voor kwaliteit en degelijkheid. Ook design is een belangrijke factor bij deze prullenbakken! Brabantia biedt een uitgebreid assortiment van onder andere pedaalemmers, duo afvalbakken en inbouw afvalemmers. Daarnaast kun je bij een Brabantia prullenbak kiezen uit vele soorten design, kleuren en stijlen.


Prullenbakken in vele verschillende modellen

Dit komt ook terug in de verschillende series die Brabantia heeft. Zo is er de Touch Bin die door licht aan te raken opent en in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Ook is er de Sort en Go serie die, zoals de naam al aangeeft, uitermate geschikt is voor het sorteren van afval. Een echte stijlkassier is de newIcon, ondanks het eenvoudige ontwerp is deze pedaalemmer een echte eye-catcher voor op je badkamer of keuken.

Duo prullenbak Brabantia

Brabantia heeft een aantal duo prullenbakken ontworpen met twee binnenemmers zodat je makkelijk afval kunt scheiden. In één emmer verzamel je dan je restafval terwijl je in de andere emmer oud papier of plastic verpakkingen kunt verzamelen. De Duo Prullenbak vind je onder andere terug bij de Bo- en Touch-series.

Aandacht voor het milieu

Naast haar oog voor afval scheiden heeft Brabantia zelf ook oog voor het milieu tijdens de ontwikkeling van haar producten. Een aantal van haar prullenbakken worden namelijk gemaakt van hergebruikte materialen waardoor en minder grondstoffen gebruikt hoeven te worden. Ook werken ze mee aan het programma Clean the Ocean wat er voor zorgt dat er minder plastic in de oceaan terecht komt. Bovendien hebben ook enkele van de Brabantia prullenbakken een Cradle-to-Cradle certificaat behaald. Dit certificaat hebben de afvalemmers gekregen omdat ze aan sterkte voorwaarden hebben gedaan zoals het hergebruiken van materialen, gebruik maken van duurzame energie en waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Een mooie extra reden om een Brabantia prullenbak te kopen!

Brabantia prullenbakken met 10 jaar garantie

Als je een Brabantia prullenbak koopt, dan weet je dat je kiest voor kwaliteit tegen een goede prijs. Dt bevestigen doordat ze standaard op al hun afvalemmers 10 jaar garantie geven. Mocht er toch iets stuk gaan, dan zijn veel onderdelen ook los verkrijgbaar zodat je niet onnodig een geheel nieuwe Brabantia prullenbak hoeft te kopen.