Afval scheiden prullenbak

Op zoek naar een prullenbak om je afval mee te scheiden? Wij hebben honderden modellen prullenbakken voor je waar je makkelijk je afval mee kunt scheiden. We hebben afval scheiden prullenbakken met 2, 3 of 4 aparte emmers. Hiermee kun je bijvoorbeeld papier, plastic en/of glas van je ‘gewone’ afval scheiden. Met behulp van de filters aan de rechterkant kun je filteren op bijvoorbeeld de kleur en de inhoud, net zolang totdat je de voor jou perfect afval scheiden prullenbak vindt!

Sale!
91,99 73,70
Sale!
Sale!

Afvalscheider

Ben jij op zoek naar een Afvalscheider? Dan zit je bij Afvalbakkenwinkel.nl goed! Wij tonen meer dan 500 prullenbakken die ideaal zijn om afval mee te scheiden. Er zijn afvalschelders met twee vakken, drie vakken of zelfs vier vakken. Op die manier is het een kleine moeite om je afval gescheiden te bewaren en een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Zet de optie ‘Afval scheiden’ op ‘Ja’ en bekijk het complete aanbod afvalschelders.

Prullenbak scheiden afval

Iedereen creëert dagelijks afval. Gelukkig wordt hier al bewuster mee omgegaan. Niet alleen zijn steeds meer mensen bewust er mee bezig om minder afval te produceren, ook wordt afval steeds beter gescheiden. Dit laatst wordt makkelijk gemaakt als je kiest voor een prullenbak met meerdere emmers. Zo zijn er veel uitvoeringen met twee of drie emmers. Ook verschillende inbouwafvalemmers hebben meerdere emmers om afval te scheiden.