Klein prullenbakje badkamer of toilet

Ben jij op zoek naar een klein prullenbakje voor in je badkamer of voor op het toilet? Speciaal voor jou hebben we alle geschikte prullenbakjes geselecteerd! Het handigste is om te kiezen voor op de badkamer of op de wc is een pedaalemmertje, zodat je deze met je voet kunt opmaken. Wel zo makkelijk en hygiënisch. De meeste prullenbakjes zijn 3 liter of 5 liter. Bescheiden, maar toch niet zo klein dat ze elke dag geleegd hoeven te worden. Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren, van glimmend RVS tot mat zwart. Met meer dan 100 verschillende badkamer prullenbakken vind je altijd wel eentje die bij jouw badkamer of toilet past!

Sale!

Aanrecht afvalbakje (of tafel)

Brabantia MindSet Afvalbakje – Donkergrijs

17,04

Aanrecht afvalbakje (of tafel)

Brabantia MindSet Afvalbakje – Wit

17,04

Aanrecht afvalbakje (of tafel)

OMID Home tafel prullenbakje 4 Liter – Zilver

44,99

Aanrecht afvalbakje (of tafel)

Wenko Loft Cosmetica afvalbakje – RVS

18,49
26,25

Aanrecht afvalbakje (of tafel)

Mepal Calypso Afvalbakje – Nordic blue

12,63
21,00
Sale!
Sale!
Sale!

Badkamer prullenbakje

Tissues, wattenstaafjes, lege flessen shampoo… Waarschijnlijk sta je er niet bij stil hoeveel afval je dagelijks in je badkamer hebt. Daarom kun je eigenlijk niet zonder een badkamer prullenbak!

Het liefste wil je op de badkamer een kleine prullenbak; zo’n 3 tot 5 liter. Bovendien hebben de meeste mensen een pedaalemmer op de badkamer omdat zo makkelijk opent. Was de keuze vroeger vooral tussen RVS zilver en zwart, tegenwoordig kun je uit vele verschillende kleuren kiezen! Zo heb je bijvoorbeeld leuke varianten in pastel tinten, mat zwart of zelfs gouden afvalemmertje. Keuze zat dus! Vind daarom je favoriete badkamer prullenbakje via Afvalbakkenwinkel.nl!

Prullenbak toilet

Ook je toilet kan niet zonder een prullenbak. De prullenbak toilet heeft ook vaak een inhoud van 3 en 5 liter en is meestal een pedaalemmer zodat je deze makkelijk kunt openen zonder je handen te gebruiken, wel zo hygiënisch. Daarnaast kun je kiezen uit een leuk design zodat je wc prullenbakje een echte eye-catcher wordt op je wc! Het is ook leuk om een set te kopen zodat je zowel op de badkamer als op het toilet hetzelfde prullenbakje hebt!

Kleine pedaalemmer

Wil je je handen vrij hebben bij het openen? Kies dan voor een kleine pedaalemmer! Doordat je de pedaalemmer klein makkelijk met je voet opent door op het pedaal te drukken, blijf je je handen vrij houden voor het afval. Bovendien is deze manier van open ook hygiënischer, handig bijvoorbeeld voor als het prullenbakje op het toilet staat. Een kleine pedaalemmer heeft meestal een inhoud van rond de 5 liter. Je vindt het complete overzicht door te filteren op de optie Bediening – Voetpedaal.