Brabantia Bo Touch Bin

De Brabantia Bo Touch Bin is een van de top prullenbakken van Brabantia! Brabantia staat bekend om haar design en toch ook de eenvoud en het goede gebruikersgemak. Zo ook met de Brabantia Bo Touch Bin prullenbakken.

De Bo Touch Bin is verkrijgbaar in 7 verschillende uitvoeringen. Bovendien kun je kiezen uit de kleuren zwart (matt black), zilver, grijs, platinum, wit, rood en groen. Daarnaast zijn ze grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en geeft Brabantia op elke prullenbak van de Bo Touchbin serie 10 jaar garantie!

Liever een pedaalemmer in plaats van touch? Bekijk hier de Bo pedaalemmer.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Brabantia Bo Touch Bin

Wil jij bepalen wat voor jou de beste Bo Touch Bin is? Let dan op het volgende:
 • Het aantal emmers. Eerst is handig om te bedenken of je wel of niet afval wilt scheiden. De Brabantia Bo Touch Bin is verkrijgbaar met 1, 2 of 3 emmers.
 • De Inhoud. Afhankelijk van het aantal emmers ga je kijken naar de maat, dit is meestal gebaseerd op het aantal mensen in je huishouden. De Brabantia Bo Touch Bin 60 liter is geschikt voor vier personen of meer. Zijn jullie met minder mensen thuis? Kies dan een variant van rond de 30 liter.
 • Openen. Als je dat weet, dan is het goed om te bedenen hoe je de afvalbak het liefste opent. Is dit met hand? Dan zit je met de Bo Touch Bin goed. Liever met het een pedaal? Dan heb je de Brabantia Bo pedaalemmer nodig.
 • Wel of geen pootjes. Er is ook de zogenaamde hi uitvoering verkrijgbaar. Deze staat op pootjes. Het grote voordeel is dat je minder hoeft te bukken als je afval weggooit en dat je er makkelijker onder kunt schoonmaken.
 • De kleur. Heb je op al je favoriete specificaties gefilterd? Kies dan jouw favoriete kleur!

Bo Touch Bin

Het eerste model van de Bo Touchbin staat op pootjes, wat niet alleen het design heel elegant maakt, het is ook nog eens makkelijk schoon te maken! Er is keuze uit een drietal uitvoeringen:
 • Één binnenemmer van 36 liter
 • Twee binnenemmers van respectievelijk 11 en 23 liter
 • Drie binnenemmers van drie keer 11 liter
Op die manier kun je kiezen of je afval wilt scheiden en op welke manier.

Brabanti Bo Touch Bin Hi

Wil je liever een maatje groter? Dan is er de Bo Touch Bin Hi. Deze prullenbakken zijn meer geschikt voor de grotere gezinnen. De Brabantia Bo Touch Bin Hi staat op pootjes zodat je er makkelijk onder kunt schoonmaken. De totale inhoud is altijd 60 liter. Echter je kunt kiezen uit één binnenemmer van 60 liter of twee binnenemmers van elk 30 liter.

Brabanti Bo Touch Bin 60 liter of 2x30 liter

De Brabantia Bo Touch Bin 60 liter is waarschijnlijk de meest verkochte maat binnen de Bo familie. Het is een grote prullenbak van 60 liter waarbij je kunt kiezen uit een XL emmer van 60 liter of de variant met twee uitneembare binnen emmers van elk 30 liter zodat je afval kunt scheiden. Deze Bo Touch Bin 60 liter is gemaakt uit een stuk staal en straalt eenvoud en toch ook elegantie uit.

Standaard voor elke Brabantia Bo Touch Bin

De Brabantia prullenbak Bo touch staat voor kwaliteit end at komt ook terug in de specificities die voor alle prullenbakken van deze serie gelden:
 • Soft touch deksel: eenvoudig te openen met een lichte druk
 • Goed afsluitende deksel om vervelende geurtjes tegen te gaan
 • Losse binnenemmers zodat je ze makkelijk kunt legen en voorzien van een nieuwe afvalzak
 • 10 jaar garantie van Brabantia
 • Gemaakt van gerecycled materialen

Brabantia Bo Touch Bin aanbieding

Door de hoge kwaliteit van de touch bin Bo is dit niet de goedkoopste prullenbak. Daarom is het handig om te kijken of er speciale aanbiedingen zijn zodat je niet teveel betaalt voor je Bo afvalemmer. Via onze website kun je de prijzen van onze verschillende partners vergelijken en kiezen voor de beste Brabantia Bo Touch Bin aanbieding.