Wesco prullenbak

De Wesco prullenbak staan bekend om zijn iconische design. Al meer dan 150 jaar maken ze functionele producten, zoals diverse series afvalemmers. Zo is de Pushboy een echte klassieker; een retro prullenbak met Amerikaanse invloeden. Net zoals de Wesco vuilnisbak Kickboy en Kickmaster. Ook de Wesco pedaalemmer ontbreekt natuurlijk niet, denk aan de Multicollector of  Deze series zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren! Kortom, klassiek of modern, er is altijd wel een geschikte Wesco prullenbak voor in jouw keuken!

Alle Kickmaster | Alle Pushboy | Alle Towerkick


Wesco pedaalemmer

De Wesco pedaalemmer is onder te verdelen in twee soorten; de klassiekers en de moderne pedaalemmers. De klassiekers zijn bijvoorbeeld de Kickmaster en de Superboy. De moderne Wesco pedaalemmers zijn bijvoorbeeld de Big Boy en de Double Master serie. Deze kenmerken zich door strakke lijnen en een minimalistisch design. Bovendien heeft de Double Master twee binnenemmers zodat je ook makkelijk afval kunt scheiden.

Waarom kiezen voor een Wesco prullenbak?

Wesco is een Duits huishoudmerk dat bekend staat voor haar kwaliteit. Zo ook als je kiest voor een prullenbak van Wesco. Het is een van de bekendste merken op de Nederlandse markt. Kwaliteit merk je in hun materiaalkeuze en ook in de uitvoer en afwerking van hun afvalemmers. Bovendien kies je bij een Wesco prullenbak niet alleen voor functionaliteit, er is ook veel aandacht voor design. Ze hebben dan ook een aantal echte design klassiekers ontworpen.

Afvalemmers in diverse kleuren

Wesco staat bekend voor haar design. Naast de vorm van de vuilnisbak speelt de kleur hier ook een grote rol bij. De verschillende series prullenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierbij staat centraal dat het altijd om slechts één uni kleur gaat. Je kunt echter uit een breed palet aan kleuren kiezen. Zo kun je kiezen voor een Wesco pedaalemmer in het neutrale wit of amandel, maar hebben ze ook prullenbakken in rood, fel groen of zelfs paars in hun aanbod. Kortom, ben jij op zoek naar een kwalitatief goede en mooi vorm gegeven afvalbak? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van de Wesco prullenbak!