Wesco prullenbak

Wesco prullenbakken staan bekend om hun iconische design. Al meer dan 150 jaar maken ze functionele producten, zoals diverse series afvalemmers. Zo is de Pushboy een echte klassieker; een retro prullenbak met Amerikaanse invloeden. Net zoals bijvoorbeeld de Kickboy en Kickmaster. Deze series zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren! Kortom, klassiek of modern, er is altijd wel een geschikte Wesco prullenbak voor in jouw keuken!

Alle Kickmaster
Alle Pushboy
Alle Towerkick

Sale!
149,00
Sale!
135,00
Sale!
176,20
Sale!
145,00
Sale!
129,00
Sale!
144,00
Sale!
Sale!
132,75
Sale!
Sale!
129,00
Sale!
Sale!
Sale!

Wesco pedaalemmer

Wesco pedaalemmers zijn onder te verdelen in twee soorten; de klassiekers en de moderne pedaalemmers. De klassiekers zijn bijvoorbeeld de Kickmaster en de Superboy. De moderne Wesco pedaalemmers zijn bijvoorbeeld de Big Boy en de Double Master serie. Deze kenmerken zich door strakke lijnen en een minimalistisch design. Bovendien heeft de Double Master twee binnenemmers zodat je ook makkelijk afval kunt scheiden.

Afvalemmers in diverse kleuren

Wesco staat bekend voor haar design. Naast de vorm van de afvalemmer speelt de kleur hier ook een grote rol bij. De verschillende series prullenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierbij staat centraal dat het altijd om slecthts één uni kleur gaat. Je kunt echter uit een breed palet aan kleuren kiezen. Zo kun je kiezen voor het neutrale wit of amandel, maar hebben ze ook prullenbakken in rood, fel groen of zelfs paars in hun aanbod. Kortom, ben jij op zoek naar een kwalitatief goede en mooi vorm gegeven afvalemmer? Bekijk dan het aanbod Wesco prullenbakken!