Curver Prullenbakken

De Curver prullenbak staat bekend voor haar goede prijs/kwaliteit verhouding. Een goede afvalbak of pedaalemmer hoeft namelijk niet duur te zijn! ze bieden verschillende modellen aan zoals de Decobin, Roll bullet en Swing. Curver prullenbakken zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende modellen, ook in met inhouden en in verschillende kleuren. Alle Curver prullenbakken zijn trouwens gemaakt van kunststof, daarom kun je ze ook goed als afvalbak buiten gebruiken.

BLACK FRIDAY
35,00
Sale!
BLACK FRIDAY
30,39
BLACK FRIDAY
39,95
Sale!
Sale!
BLACK FRIDAY
36,00
Sale!
38,55
Sale!
17,00

Curver prullenbak 50 liter

De meestvoorkomende inhoud van een Curver prullenbak is 50 liter. Dit is ook vaak de inhoud van een standaard afvalzak en is groot genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen.  

Curver vuilnisbak

Curver heeft ook een aantal grotere exemplaren afvalbakken in haar assortiment. De Curver Vuilnisbak is er vanaf 50 liter. Maar er zijn ook extra grote Curver vuilnisbakken van 100 liter. Deze zijn gemaakt van kunststof zodat je ze ook makkelijk buiten of in de schuur kunt plaatsen zonder dat ze gaan roesten. De Curver afval heeft bovendien een goede prijs/kwaliteit verhouding.