Rode prullenbak kopen?

Een rode prullenbak zorgt voor een eigenzinnige look die de aandacht trekt! Via Afvalbakkenwinkel.nl vind je vele verschillende rode prullenbakken. Zowel grotere voor in de keuken als kleintjes voor op de badkamer of het toilet. Bovendien kun je kiezen voor verschillende manieren van bediening. Zo opent een sensor zich vanzelf wanneer je in de buurt komt of kies je voor een rode pedaalemmer die je makkelijk met de voer kunt openen.

Heb de voor jou beste rode prullenbak gevonden? Vergelijk dan eenvoudig de verschillende prijzen en aanbiedingen zodat je nooit teveel betaalt!


Rode pedaalemmer

Een rode pedaalemmer is lekker makkelijk omdat je deze met je voet opent zodat je handen vrij zijn voor het afval. Zoek je er eentje voor op de badkamer of het toilet? Dan is eentje van tussen de 5 en 10 liter meestal voldoende. Voor de keuken kies je voor een grotere uitvoering. Hierbij is 30 liter geschikt voor een huishouden met 1 tot 2 personen en een rode prullenbak van 60 liter is ideaal voor een groot huishouden van vier of meer!