Wesco Kickmaster

De Wesco Kickmaster is een echte klassieker! Deze retro pedaalemmer in vele verschillende kleuren is gemaakt van plaatstaal. Afvalbakkenwinkel.nl biedt de gehele selectie aan! Liever een push prullenbak? Kijk dan eens naar de Pushboy of naar andere modellen van Wesco.

Sale!
325,00 229,00
Sale!
325,00 249,00
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!
205,90 143,70
Sale!
Sale!
205,90 156,00
Sale!
205,90 143,30
Sale!
205,90 157,40
Sale!

Praktisch en hygiënisch

De Kickmaster open je met een pedaal en dat is wel zo hygiënisch! Door de Wesco pedaalemmer Kickmaster houd je je handen vrij om het afval vast te houden en weg te gooien, wel zo praktisch. Bovendien hoef je met je handen niet aan het deksel van de prullenbak te komen, wel zo hygiënisch.

Verschillende maten

De Wesco Kickmaster is verkrijgbaar in verschillende maten:
  • 33 liter - een pedaalemmer van ongeveer 30 liter is uitermate geschikt voor een huishouden van twee personen.
  • Junior - 12 liter. De Kickmaster Junior is het kleine broertje. Leuk voor op de slaapkamer, in de badkamer of op het toilet.
  • Maxi - 40 liter. Daarnaast is er ook de grote broer. De Wesco Kickmaster Maxi is geschikt voor huishouden van drie tot vier personen.

Mat zwart, rood, mint

De Wesco Kickmaster is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest verkochte variant is waarschijnlijk zwart. Maar daarnaast zijn ook de witte en zilvere uitvoering van deze pedaalemmer erg populair. Liever een opvallende kleur? Fel groen, blauw of rood behoort ook tot de mogelijkheden!

Kwaliteit van Wesco

Het merk Wesco staat bekend om haar kwaliteit. Zo ook voor deze prullenbak. Ze zijn vervaardigd van plaatstaal en kunnen dus wel tegen een stootje. Daarnaast zit er vijf jaar fabrieksgarantie op, dus mocht er iets stuk gaan, bijvoorbeeld het pedaal, grote kans dat dit onder de garantie van je Wesco Kickmaster valt.