Ikea prullenbak

Als partner hebben wij ook de Ikea prullenbakken in ons assortiment opgenomen, zodat we je een zo compleet mogelijk overzicht van afvalbakken kunnen aanbieden. Het grote Zweedse woonwarenhuis staat bekend om haar functionaliteit en duurzame producten.


Afvalbak om makkelijk te scheiden

Gelukkig gaan steeds meer mensen bewust met hun afval om en gaan steeds meer en meer afval scheiden. Ook in Zweden zijn ze hier druk mee en Ikea heeft daarom een aantal Afvalbakken ontworpen speciaal om jouw afval te scheiden. De meeste verkochte Ikea afvalbak is een eenvoudige witte bak met deksel en deze kun je in de keuken bewaren maar bijvoorbeeld ook in de garage of schuur. In deze afvalbakken kun je dan handig papier en/of plastic verzamelen en je kunt ook meerdere op elkaar stapelen.

Ikea pedaalemmer voor in de badkamer

Naast de prullenbakken voor in de keuken, biedt Ikea ook leuke pedaalemmers voor in de badkamer of op het toilet. De meeste van deze prullenbakjes hebben een inhoud van 4 liter, waardoor ze compact zijn en in een hoekje kunnen worden weggezet. De Ikea pedaalemmer hoef je echter niet weg te stoppen, door het leuke ontwerp mogen ze prima in het zicht staan!