Prullenbak 30 liter

Een prullenbak 30 liter is een veel voorkomende maat voor als je alleen of met z’n tweeën woont.  Bovendien zijn er ook veel inbouwafvalemmers van 30 liter. Desondanks dat het een medium formaat is, zijn er ook prullenbakken 30 liter in totaal met toch twee of zelfs drie emmers zodat je afval kunt scheiden. De prullenbak 30 l is de meest voorkomende maat voor in de keuken en wij hebben meer dan 500 verschillende modellen op ons platform!


30 liter voor 1 of 2 personen

Een prullenbak 30 liter is ideaal voor huishoudens die uit een of twee personen bestaan. Als je een vuilnisbak van 30 liter gaat kopen, bepaald dan eerst of je één of twee emmers wilt. Daarna kun je het beste bepalen hoe je de afvalemmer wilt openen; met de voet, via een sensor of met de hand. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een inbouw afvalemmer 30 liter. Nu je de functies hebt bepaald, kun je gaan zoeken wat jij het mooiste qua design en kleur vindt. Op die manier vind jij je perfect prullenbak 30 liter!

Pedaalemmer 30 liter

De pedaalemmer 30 liter is de meest verkochte variant. Deze is namelijk geschikt voor huishoudens met één of twee personen. Dus ben je alleen of met z’n tweeën en kies je voor een pedaalemmer 30 liter, dan hoef je niet al te vaak de vuilniszak te vervangen, meestal ongeveer een keer per week. Dat is weer voldoende om te voorkomen dat het gaat stinken. Bovendien hebben veel pedaalemmers een geurafsluiting. Zoals de Brabantia Newicon welke ook verkrijgbaar is met een inhoud van 30 liter.

Prullenbak 35 liter

Wil jij net een maatje groter? Kies dan voor een prullenbak 35 liter! Op die manier heb je net wat extra ruimte. Een pedaalemmer 35 liter is handig voor in de keuken van een twee persoonshuishouden. Ook kan de vorm van de vorm van de afvalemmer dan net wat anders zijn, zodat er meer inpast!