Prullenbak 60 liter

Een prullenbak van 60 liter is ideaal als je een groot gezin hebt met bijvoorbeeld twee of drie kinderen of voor in studentenhuizen. Deze pedaalemmer kan trouwens ook in de keuken op kantoor handig zijn!

Een prullenbak die zo groot is hoeft trouwens niet een storend element te zijn in je keuken! Door de vele kleuren en designs, kun je de perfecte prullenbak uitzoeken. Liever neutraal of wordt deze prullenbak van 60 liter toch echt een eye-catcher in je keuken?

Sale!
159,00 126,02
156,00
Sale!

60 liter om afval te scheiden?

Als je op zoek gaat naar een prullenbak van 60 liter, dan is waarschijnlijk de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen of je afval wilt scheiden en daarom één of meerdere emmers nodig hebt. Als je geen afval wilt scheiden middels een prullenbak met meerdere emmers, dan kies je voor een prullenbak met één emmer van 60 liter. Als je wel afval wilt scheiden dan is een veel voorkomende maat bijvoorbeeld 2 x 30 liter zodat je in totaal ook duo prullenbak 60 liter hebt. Er zijn zelfs pedaalemmers waarbij de 60 liter capaciteit verdeeld is over 3 x 20 liter.

Pedaalemmer of liever sensor?

Een andere belangrijke vraag is hoe je de prullenbak wilt openen. De meest voorkomende variant is de pedaalemmer van 60 liter. Deze open je gemaakt met je voet zodat je je handen vrijhoudt voor het vasthouden en weggooien van afval. De pedaalemmer 60 liter is dan ook in vele modellen en kleuren verkrijgbaar.

Een andere oplossing is de sensor. Hierbij ga je met handen langs de infrarood sensor waardoor de deksel automatisch voor je opent. Ook hier hebben wij een aantal mooie modellen die wij via onze partners aanbieden.

Aanbieding

Ben je op zoek naar een goedkope afvalbak 60 liter? Kijk dan eens naar de aanbiedingen! Doordat wij een ruim aanbod van verschillende partners presenteren, tonen wij ook diverse aanbiedingen. Op die manier kun je zelf op zoek gaan naar die ene goedkope prullenbak van 60 liter die het beste bij jouw behoefte past!

Bekijk het aanbod, filter, vergelijk prijzen en kies de prullenbak 60 l die het beste bij jou past!