Homra Wall-Up

Homra Wall-up prullenbakken zijn voor zowel in het keukenkastje als aan de muur. Door ze in het keukenkastje te bevestigen zijn ze uit het zicht en dat geeft de keuken een opgeruimd karakter en bespaart ruimte. Maar je kunt ze ook aan de muur bevestigen. In dat geval kun je ze op een makkelijk hoogte ophangen zodat je je niet hoeft te bukken. Bovendien bespaart ook dit ruimte en kun je makkelijk schoonmaken.


Losse prullenbak of set

De Homra Wall-up prullenbak is verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren. De verschillende kleuren zijn ideaal als je afval gaat scheiden en duidelijk wilt zien welk afval waar gaat. Daarnaast is er een kleine variant van 8 liter en een grote van 12 liter. Deze kun je als set kopen, maar de Homra Wall-up afvalemmer is ook los verkrijgbaar.

Homra Wall-Up kwaliteit voor een goede prijs

Homra is een Nederlands merk. De gehele Homra collection is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. Zo ook voor de Wall-Up. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst de Homra Wall-Up, ze zijn al verkrijgbaar vanaf 9,95 euro!