Prullenbak vier vakken

Een prullenbak 4 vakken is het summum op het gebied van afvalscheiding! Deze vier emmers kun je inzetten zoals jij het wilt. Meestal is er een voor restafval en de andere drie voor specifiek afval zoals papier, plastic glas of gft. Genoeg mogelijkheden! Kies daarnaast of je je prullenbak met vier vakken wilt openen middels een pedaal of sensor of dat deze ingebouwd wordt in je keukenkastje!


Prullenbak afval scheiden 4 bakken

Als je afval gaat scheiden dan is een prullenbak afval scheiden 4 bakken ideaal! Op die manier heb je namelijk 4 afzonderlijke compartimenten zodat je veel verschillend afval kunt verzamelen. De meeste mensen kiezen in dit geval voor plastic, glas, papier en restafval. Waarbij de bak voor het restafval meestal het grootste is en het makkelijkste toegankelijk. Maar natuurlijk kun jij je afvalbak met 4 vakken zelf indelen.

Bedenkt daarnaast wat je fijn vindt qua openen. Een veel voorkomende optie is dat je het bovenste compartiment door middel van een sensor kunt laten openen. De andere drie bakken kun je dan meestal handmatig openen. Er zijn echter ook prullenbakken waarbij je alle vier de bakken handmatig opent.