Design prullenbak

Wil jij dat jouw prullenbak gezien mag worden? Kies dan voor een design prullenbak! Voor de een is dat een stijlvolle prullenbak van RVS, voor de ander is dat een mat groen exemplaar op pootjes. Een serie mooie design prullenbakken is bijvoorbeeld de Brabantia Bo Touch Bin.

Wij hebben alvast voor jou een selectie  gemaakt van de meest verkochte exemplaren!


Design merken

Als je op zoek bent naar een stijlvolle prullenbak, dan zijn er een aantal merken die interessant kunnen zijn. Zo is het stijlvolle ontwerp van Brabantia prullenbakken strak en tijdloos. Eigenlijk kun je hier de plank niet mee mis slaan! Wesco prullenbakken hebben daarentegen een uitgesprokener design en hebben een retro vibe. Daarnaast heb je ook nog de prullenbakken van Homra en Stangvollby waarbij design en hoge kwaliteit hand in hand gaan.

Design prullenbak badkamer

Ook voor in de badkamer of het toulet zijn er een aantal merken die design pedaalemmers aanbieden. Denk hierbij aan Blomus, Aquanova en Zone Denmark. Je vind de design prullenbakken badkamer door bij ruimte te filteren op badkamer.

Keuken

Als je op zoek bent naar een design prullenbak keuken, dan kun je beter voor een grote prullenbak kiezen. Denk hierbij aan 30, 50 of 60 liter. Kies er voor eentje met meerdere vakken om afval scheiden makkelijk te maken.