Kitchen Move prullenbak

De Kitchen Move prullenbak staat bekend om strak design. De meeste prullenbakken zijn vervaardigd van RVS en hebben een sensor om de prullenbak automatisch mee te openen. Kitchen Move heeft echter ook een aantal andere afvalemmers in hun assortiment. Ook deze worden gekenmerkt door het strakke ontwerp en de functionaliteit.

Sale!
Original price was: €72,99.Current price is: €69,99.

Sensor of pedaal?

Zoals gezegd werkt de Kitchen Move prullenbak vaak met een sensor. Het grote voordeel hierbij is dat de afvalemmer automatisch opent wanneer je in de buurt komt en je niet je handen hiervoor hoeft te gebruiken. Deze kun je dan gebruiken om het afval vast te houden en weg te gooien. Bovendien vinden veel mensen het hygiënischer om het deksel niet met de handen aan te hoeven raken.

Ook heeft Kitchen Move verschillende pedaalemmers in het assortiment. Deze open je eenvoudig met je voeten. Het voordeel hiervan is dat ze vaak wat goedkoper zijn en minder snel stuk gaan.

Inhoud bepalen

Een afvalemmer van 30 liter is het meest geschikt voor een huishouden van een of twee personen. Zijn jullie met 4 of meer personen? Kies dan voor een Kitchen Move prullenbak van ongeveer 60 liter. Er is zelfs een uitvoering van 80 liter. Deze is bijvoorbeeld ook handig voor in de keuken op kantoor!