Prullenbak 1 tot en met 9 liter

Kleine prullenbakken hebben een inhoud van 1 tot en met 9 liter. Prullenbakjes van 1 of 2 liter zijn echt mini en worden meestal voor op het aanrecht of de tafel gebruikt. Prullenbak of pedaalemmer 3 liter en 5 liter zijn meestal ideaal voor op de badkamer of toilet. Als je graag een wat grotere prullenbak wilt voor deze ruimtes of voor op de slaapkamer, kies dan voor een prullenbak van 6, 7, 8 of 9 liter.

Bekijk hier afvalbakjes voor op aanrecht of tafel
Alle prullenbakken voor op de badkamer of het toilet


Pedaalemmer 3 liter

Een pedaalemmer met een inhoud van 3 liter is ideaal voor op het toilet of in de badkamer. Deze zijn lekker handzaam en kunnen makkelijk in het hoekje van je toilet geplaatst worden. Bovendien zorgt het pedaal ervoor dat je de 3 liter pedaalemmer makkelijk kunt openen zonder je handen te gebruiken!

Brabantia pedaalemmer 3 liter en 5 liter

Ook Brabantia heeft een mooie pedaalemmer van 3 liter als 5 liter in hun aanbod. Dit is de Brabantia 3 liter Newicon die dus tevens een maatje groter als 5 liter verkrijgbaar is. Een strak vormgegeven pedaalemmer, die verkrijgbaar is in hele kleuren waaronder mat zwart, matt steel en wit. Ideaal voor op het toilet of in de badkamer. Gebruik de filters om de juiste Brabantia pedaalemmer 3 liter of 5 liter te vinden en vergelijk prijzen en bekijk aanbiedingen!

Pedaalemmer 5 liter

Een pedaalemmer met 5 liter inhoud is net een stapje groter dan de drie liter variant, Deze wordt daarom vaak op de badkamer gebruikt, maar kan natuurlijk ook op het toilet. De pedaalemmer van 5 liter kan meestal een hele week meegaan voordat deze vol is. Wij hebben meer dan 100 verschillende prullenbakken met 5 liter. Kies uit de verschillende designs, kleuren en merken!