Kleine prullenbakken

Kleine prullenbakken hebben een inhoud van 1 tot en met 9 liter. Prullenbakjes van 1 of 2 liter zijn echt mini en worden meestal voor op het aanrecht of de tafel gebruikt. Een kleine pedaalemmer 3 liter of 5 liter is meestal ideaal voor op de badkamer of toilet. Als je graag een wat grotere prullenbak wilt voor deze ruimtes of voor op de slaapkamer, kies dan voor een prullenbak van 6 tot 9 liter.

Bekijk hier afvalbakjes voor op aanrecht of tafel
Alle prullenbakken voor op de badkamer of het toilet


Kleine pedaalemmer

Wil je je handen vrij hebben bij het openen? Kies dan voor een kleine pedaalemmer! Doordat je de pedaalemmer klein makkelijk met je voet opent door op het pedaal te drukken, blijf je je handen vrij houden voor het afval.

Bovendien is deze manier van open ook hygiënischer, handig bijvoorbeeld voor als het prullenbakje op de wv staat. Een kleine pedaalemmer heeft meestal een inhoud van rond 3 tot 5 liter. Je vindt het complete overzicht door te filteren op de optie Bediening – Voetpedaal.

Pedaalemmer 3 liter

Een kleine pedaalemmer met een inhoud van 3 liter is ideaal voor op het toilet. Deze zijn lekker handzaam en kunnen makkelijk in het hoekje van je toilet geplaatst worden. Bovendien zorgt het pedaal ervoor dat je de 3 liter pedaalemmer makkelijk kunt openen zonder je handen te gebruiken! De pedaalemmer 3 liter zwart is het meest gangbare, maar durf ook te kiezen voor een andere kleur!

Brabantia prullenbak klein

Ook Brabantia heeft een mooie kleine prullenbak van 3 liter als 5 liter in hun aanbod! Dit is de Brabantia Newicon die verkrijgbaar is in zowel 3 als 5 liter. Een strak vormgegeven pedaalemmer, die verkrijgbaar is in hele kleuren waaronder mat zwart, matt steel en wit. Gebruik de filters om de juiste Brabantia prullenbak klein te vinden en vergelijk prijzen en aanbiedingen!

Pedaalemmer 5 liter

Een pedaalemmer met 5 liter inhoud is net een stapje groter dan de drie liter variant, Deze wordt daarom vaak in de badkamer gebruikt, maar kan natuurlijk ook op het toilet. De pedaalemmer van 5 liter kan meestal een hele week meegaan voordat deze vol is. Wij hebben meer dan 100 verschillende kleine prullenbakken met 5 liter. Kies uit de verschillende designs, kleuren en merken!