Bamboe prullenbak

Op zoek naar een bamboe prullenbak? Bamboe is een mooi natuurproduct met een neutrale uitstraling. Bij Afvalbakkenwinkel.nl vind je een breed assortiment van diverse bamboe pedaalemmers en prullenbakjes. Je kunt makkelijk de verschillende modellen vergelijken en vervolgens vergelijk je de verschillende prijzen bij onze partners!

Sale!

Duurzaam materiaal

Steeds vaker zie je dat in het interieur bamboe gebruikt wordt. Geen wonder, het is een mooi natuurproduct met een frisse en neutrale uitstraling. Bovendien is bamboe een zeer duurzaam materiaal. Het gaat lang mee en daarnaast groeit het snelw waardoor het ook makkelijk verkrijgbaar is.

Hierdoor zie je de afgelopen jaren dat er steeds meer producten komen van dit materiaal. Ook steeds zie je steeds vaker bamboe prullenbakken. Dit kan zijn dat de hele prullenbak van bamboe gemaakt is, maar meestal is met name het deksel gemaakt van bamboe.

Bamboe pedaalemmer

Als je op zoek gaat naar een afvalbak, dan is het handig om te bedenken welke specificaties voor jou belangrijk zijn. Ten eerste is het goed om na te denken wat de beste inhoud is. Een klein formaat van 3 of 5 liter zie je meestal terug in de badkamer of op het toilet. Als je op zoek bant naar een afvalbak voor in de keuken dan is 30 liter vaak voldoende voor een huishouden met 2 personen en ongeveer 60 liter voor vier personen of meer.

Net zo belangrijk is de manier van openen. De meest gekozen optie hierbij is het openen via een pedaal. Als je kiest voor een bamboe pedaalemmer, dan kun je deze makkelijk met je voet openen, terwijl je je handen vrij blijft houden voor het afval.

Bovendien is een bamboe pedaalemmer een hygienische keuze omdat je niet met je handen aan de klep hoeft te komen.

Bamboe prullenbak badkamer

Een bamboe prullenbak zie je vaak terug in de badkamer. Hierbij is het handig om te kiezen voor een prullenbakje met een inhoud van 3 of 5 liter. Deze grootte is namelijk ideaal voor op de badkamer of het toilet. Vaak wordt er gekozen voor een bamboe pedaalemmer op de badkamer omdat je dan het pedaalemmertje handig met je voet kunt open, wat niet alleen makkelijk is, maar ook hygiënisch.

Tafelafvalbakjes met bamboe deksel

Ook zijn er verschillende tafelafvalbakjes die een deksel hebben van bamboe. Hiermee heb je niet alleen een klein afvalbakje bij de hand, maar ziet de bamboe prullenbak er ook nog eens mooi uit!