Bamboe prullenbak

Op zoek naar een bamboe prullenbak? Bamboe is een mooi natuurproduct met een neutrale uitstraling. Bij Afvalbakkenwinkel.nl vind je een breed assortiment van diverse bamboe pedaalemmers en prullenbakjes. Je kunt makkelijk de verschillende modellen vergelijken en vervolgens vergelijk je de verschillende prijzen bij onze partners!


Bamboe prullenbak

Steeds vaker zie je dat in het interieur bamboe gebruikt wordt. Geen wonder, het is een mooi natuurproduct met een frisse en neutrale uitstraling. Hierdoor zie je ook steeds vaker bamboe prullenbakken. Dit kan zijn dat de hele prullenbak van bamboe gemaakt is, maar meestal is met name het deksel gemaakt van bamboe.

Een voorbeeld hiervan is de bamboe pedaalemmer. Dit is een handig pedaalemmertje van 3 of 5 liter wat ideaal is om te gebruiken op de badkamer of op het toilet. Ook zijn er verschillende tafelafvalbakjes die een deksel hebben van bamboe. Hiermee heb je niet alleen een klein afvalbakje bij de hand, maar ziet de bamboe prullenbak er ook nog eens mooi uit!