Curver Ready to Collect

De Ready to Collect van Curver is een serie kunststof afvalemmers die je makkelijk los of samen kunt gebruiken. Ze zijn makkelijk stapelbaar en je kunt ze op de grond zetten of ophangen.


Ready to Collect afvalsoorteerders

De Ready to Collect afvalbakken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes: 5 liter, 10 liter, 20 liter en 30 liter. Hierdoor is er altijd wel eentje die aan jouw behoefte voldoet. Het fijne is dat je ze ook samen kunt gebruiken: je kunt ze namelijk makkelijk op elkaar stapelen.

Naast ze op de grond te zetten, kun je ze ook aan de wand bevestigen. Op die manier kun je ze bijvoorbeeld hoger hangen zodat je je niet steeds hoeft te bukken om iets weg te hogen. Daarnaast kun je ze ook aan de binnenkant van je kastdeurtje hangen.

Ze zijn gemaakt van kunststof waardoor je ze makkelijk kunt schoonmaken en verplaatsen. Bovendien kunnen ze hierdoor niet roesten en hebben ze ook een goede prijs/kwaliteit. Omdat ze ook nog eens gemaakt zijn voor 100% gerecycled kunststof dragen ze ook hun steentje bij aan duurzaamheid.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor kun je ze bij je interieur matchen of als je meerdere afvalemmers gebruikt is het handig om met de verschillende kleuren de verschillende afvalsoorten uit elkaar te houden.