Prullenbak keuken

Op zoek naar een prullenbak voor in de keuken? Bij Afvalbakkenwinkel.nl ben je aan het goede adres! Via onze partners bieden wij honderden verschillende prullenbakken aan en hebben wij een speciale selectie gemaakt voor in de keuken. Kies of je gaat voor een pedaalemmer, sensor prullenbak of touch. Keuken prullenbakken zijn verkrijgbaar met 1 tot 4 emmers speciaal voor afvalscheiding. Past een moderne eye catcher of juist een inbouwprullenbak beter in jouw keuken? Wij hebben het allemaal!

Sale!
159,00 126,02
Sale!
99,00 79,99
Sale!
109,00 87,65
Sale!
156,00

Pedaalemmer keuken

Een van de meest voorkomende prullenbakken in de keuken is de pedaalemmer. Logisch! Deze afvalemmer maak je namelijk makkelijk met je voet open. Niet alleen handig voor als je je handen vol hebt, maar daarnaast ook nog eens hygienisch. Bij Afvalbakkenwinkel hebben wij meer dan 1000 pedaalemmers voor in de keuken die wij via onze partners verkopen!

Afvalemmer keuken kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van een prullenbak voor de keuken? Natuurlijk wil het oog ook wat maar het belangrijkste is om te kijken naar de functionaliteit van de prullenbak in je keuken. Hoeveel mensen wonen er in het gezin? Wordt er veel gekookt? Zijn er kleine kinderen? Welke afval is er dagelijks. Aan de hand hiervan kun je de inhoud inschatten die je nodig hebt. Meestal is 30 tot 40 liter geschikt voor een huishouden van twee of drie personen. Afvalemmers met 50 tot 70 liter zijn geschikt voor de grotere huishoudens of bijvoorbeeld studentenhuizen. Daarnaast is het belangrijk hoe jij je prullenbak het liefste opent: gewoon met de hand of liever toch een pedaal of zelfs een sensor? En ga je ook afval scheiden? In dat geval is een afvalbak met twee, drie of vier binnenemmers handig. Als je de belangrijkste functies bepaald hebt dan kun je qua kleur en design op zoek naar die prullenbak die de eye catcher in jouw keuken gaat worden!